Gå til innhold

Hold kontakt med kolleger i Mia Health-appen

I mai lanserte vi vårt gratistilbud til bedrifter, og den siste måneden har rekordmange nye bedrifter tatt i bruk Mia Health til ansatte og kunder. Da passer det bra at det endelig er mulig for bedriftsbrukerne våre å kommunisere direkte med sine lagmedlemmer og kolleger i Mia Health-appen.

Kommentarer
Kom i gang helt gratis med Mia Health for bedrifter, og opprett inspirerende samtaler med kolleger og treningskamerater.

Del bilder og oppmuntrende ord

Alle som er med på et lag i Mia Health-appen, kan nå ta i bruk lagets egen vegg i appen. Her kan man dele kommentarer med lagmedlemmene sine. Man kan også like og svare på kommentarene fra andre, og man kan publisere bilder til inspirasjon og glede for laget sitt. Dette er en funksjon som lenge har vært etterspurt av våre bedriftsbrukere, og vi er glade for å oppfylle ønsket.

Når man er invitert til et arrangement i appen, vil man også få en samtalevegg knyttet til arrangementet. Alle inviterte kan dermed opprette nye samtaler om arrangementet og legge igjen kommentarer, bilder og likes til resten av gruppa. Slik kan man for eksempel informere om nyttige forberedelser, gi viktige siste-liten-beskjeder og oppfordre de som ikke har meldt seg på ennå, til å få ut fingeren.

Vegg-funksjonen er også på plass på lagutfordringene i appen, slik at du når som helst kan motivere gjengen din til å ta i et siste tak for å komme i mål med utfordringen og få en fortjent lagmedalje i appen.

Kan du tenke deg å ta i bruk vår løsning for bedrifter? Det er helt gratis!

 

Gi dine ansatte nye egenskaper

Helt siden første versjon av vår bedriftsportal, Mia Insight, har administratorer hatt mulighet til å dele inn fellesskapet sitt i lag, for eksempel ut fra avdeling, lokasjon eller andre naturlige grupperinger i bedriften. I løpet av juni oppdateres portalen, slik at man også kan tildele hver enkelt ansatt egenskaper, uavhengig av hvilket lag man tilhører.

Dermed har man i praksis nå fått ubegrenset valgfrihet til å bestemme hvem som skal motta informasjonen man sender ut via Mia Health-appen, hvem man skal invitere til ulike arrangementer, osv.

Egenskaper
I den oppdaterte versjonen av bedriftsportalen vår kan du nå opprette naturlige egenskaper for medlemmene i fellesskapet ditt.

Bedrifter har ulike behov, og nå kan vi med sikkerhet si at Mia Insight tilfredsstiller de fleste behovene for alle typer bedrifter som ønsker å fremme god helse blant arbeidstakerne sine. Blant annet gir Mia Health:

  • hver ansatt oversikt over egen helseutvikling og aktivitetsnivå over tid.
  • bedriftsledelsen en samlet oversikt over engasjement, aktivitetsnivå og helseutvikling i bedriften og blant grupper av ansatte.
  • mulighet til å spre kunnskap og aktivitetsglede til hele eller utvalgte deler av bedriften.
  • et komplett verktøy for å invitere til og holde oversikt over alle helsefremmende og sosiale sammenkomster i bedriften.
  • engasjement gjennom spennende aktivitetsutfordringer og morsomme lagkonkurranser.

Book et møte med oss, og ta i bruk Mia Health fra første sekund.