Gå til innhold

Les inspirerende helseartikler i appen

Vi har åpnet en ny del av Fellesskapet i Mia Health-appen. Samtidig lanserer vi et helt uslåelig tilbud til alle bedrifter som ønsker å komme i gang med Mia Health.

Mia Insight
Alle bedrifter har nå mulighet til å få ubegrenset tilgang til Mia Healths kvalitetssikrede bedriftshelseverktøy helt kostnadsfritt. Fra bedriftsportalen Mia Insight skaper du enkelt engasjement for aktiviteter som gir bedre helse for alle ansatte i bedriften.

Mia Health åpner nye muligheter for bedrifter

Nå har det nemlig blitt 100 % gratis for alle bedrifter å få sitt eget fellesskap i Mia Health. Helt uten kostnad gir vi deg full og ubegrenset tilgang til vår attraktive bedriftsportal Mia Insight, slik at du kan engasjere alle dine ansatte og kolleger til å ta sunne livsstilsvalg. Fra Mia Insight kommuniserer du direkte til Mia Health-appen hos alle ansatte. Du kan for eksempel:

  • Dele bedriften inn i lag og rekruttere engasjerte lagledere til å spre inspirasjon innad i lagene.
  • Tildele ansatte spesifikke egenskaper og sette inn skreddersydde tiltak for de ulike gruppene.
  • Organisere alle helsefremmende og sosiale arrangementer i bedriften.
  • Engasjere lagene dine med spennende aktivitetsutfordringer og morsomme lagkonkurranser.
  • Spre kunnskap og aktivitetsglede med blogginnlegg til hele eller deler av bedriften.

 

Mia Health gir deg forskningsbasert kunnskap

Den observante Mia Health-bruker har kanskje allerede lagt merke til den nye fanen i Fellesskap-delen av Mia Health-appen. Nå har vi nemlig åpnet kunnskapsbiblioteket vårt for deg og delt de første fagartiklene fra Mia Health-fellesskapet.

I tida framover kommer vi i Mia Health til å fylle opp kunnskapsbiblioteket med nye kilder til læring, motivasjon og mestring, selvfølgelig med størst fokus på fysisk aktivitet og helse. Mange av artiklene i kunnskapsbasen vil du også finne her på Mia Health-bloggen.

Alle bedrifter som bruker Mia Health som sitt verktøy til bedre bedriftshelse, har nå fått sin egen blogg i fellesskapet i Mia Health-appen. Her kan ledelse og interne ildsjeler dele små og store nyheter til hele organisasjonen eller spesielle lag og grupper i bedriftsfellesskapet.

kunnskap
Nyheter fra egen bedrift og fra Mia Health-bloggen sameksisterer i skjønn forening i det nye kunnskapsbiblioteket i Mia Health-appen.