Gå til innhold

Nå får du flere detaljer om aktiviteten din

I mars forbedret vi Mia Health-appen med en rekke småting som gir deg en bedre brukeropplevelse.

Utfordringer 2
I Mia Health-appen finner du ulike typer utfordringer. Nå har vi gjort det enklere å følge med på hvordan du ligger an.

Følg med på utfordringene dine underveis

Tidligere i vinter lanserte vi de 18 første aktivitetsutfordringene i Mia Health-appen. Den korteste utfordringen fullfører du på en dag, mens den lengste varer i en hel måned.

Hvis du har prøvd deg på en av utfordringene og ønsker å se hvordan du ligger an underveis, tilbyr vi nå dette som en ny funksjon i appen. Bare klikk deg inn på utfordringen du har tatt, så vil du få en oppdatert oversikt over stillingen.

Er du knyttet til et lag i fellesskapet gjennom bedriften din, kan du se hvordan hele laget ditt ligger an med tanke på å nå målet med utfordringen. I tillegg kan du se hvor mye du bidrar til totalresultatet for laget.

Vi varsler deg dessuten når utfordringen er ferdig og resultatet for deg og for laget ditt er klart. Lista over alle utfordringene du har tatt, finner du under "Dine utfordringer" i appen.

Detaljert PAI-historikk
Når du er i gang med en utfordring, er det kjekt å kunne se hvordan du ligger an.

Se detaljer om all aktiviteten din

En annen funksjon som har vært mye etterspurt blant dere som bruker appen, er muligheten til å se flere detaljer om aktiviteten deres langt tilbake i tid. Vi har hørt på dere, og nå finner du enkelt ut hvor mange PAI du tjente og hvor mange aktive minutter du hadde i hver pulssone på hvilken som helst dag siden du begynte å bruke appen.

Detaljene finner du ved å gå til PAI-historikk i appen og klikke på den dagen du ønsker å se detaljer fra i ukes- eller månedsvisningen.

Detaljert PAI-historikk
Under PAI-historikk i Mia Health-appen kan du nå se langt mer enn hvordan PAI-scoren din har utviklet seg over tid. Vi har nemlig gjort det enkelt å se nøyaktig hvordan du tjente PAI-poengene dine på hver eneste dag siden du begynte å bruke Mia Health-appen.