Gå til innhold

Velkommen til Mia Health-fellesskapet

Nå har vi endelig åpnet fellesskapet i Mia Health-appen. Du finner det i menylinja nederst i appen.

Er man tilknyttet en bedrift med lisenser hos Mia Health, er det allerede stort rom for å skape engasjement via bedriftens fellesskap i appen. Men også "vanlige" brukere kan finne spennende funksjoner i fellesskapet. Og flere skal det bli!

Utfordre deg selv

Utfordringer 2
I Mia Health-appen finner du aktive utfordringer for enhver smak.

Mange av dere som bruker appen vår, har ønsket funksjoner som gjør det enda mer motiverende å tjene PAI-poeng. Vi har hørt på dere, og de første 18 aktivitetsutfordringene er nå på plass i appen.

I Mia Health ønsker vi at alle skal finne sin egen oppskrift for helsebringende fysisk aktivitet. Derfor har vi laget utfordringer både for deg som liker å trene hardt og effektivt, og for deg som foretrekker å samle PAI og aktive minutter med litt roligere aktivitet. I Mia Health-appen skal du alltid finne en utfordring som passer for akkurat deg og ditt utgangspunkt. Utfordringene våre varer i alt fra én dag opp til en hel måned.

Er du knyttet til et lag i fellesskapet gjennom bedriften din, kan du også delta på ulike lagutfordringer sammen med kolleger og venner. Slik kan dere dra lasset sammen mot et felles mål, og det kan være spennende å arrangere konkurranser mot andre lag i det samme fellesskapet.

Meld deg på arrangementer

I Fellesskap-delen av appen finner du også arrangementer du kan delta på. Foreløpig er dette først og fremst en funksjon som har blitt tatt i bruk av bedrifter som bruker Mia Health. På sikt kommer vi til å åpne opp for arrangementer for brukere som ikke er tilknyttet et bedriftsabonnement.

I mellomtida kan du melde deg på vårt neste webinar her. Webinaret gir deg et lettforståelig innblikk i forskningen som ligger bak PAI-scoren og kondisjonsalderen du ser i Mia Health-appen.

Events
Nå kan bedrifter organisere de fleste arrangementene sine direkte i app-fellesskapet.

Få skreddersydd innhold rett i appen

I løpet av våren utvides Mia Health-fellesskapet med en kunnskapsdatabase til glede for alle som bruker appen. Vi skal fylle opp databasen med engasjerende og spennende innhold for alle og dele kunnskapen med deg direkte i appen.

For bedrifter som er knyttet til Mia Health, innebærer dette også en mulighet til å opprette og skreddersy innhold som er spesielt tilpasset hele organisasjoner, avdelinger innad i bedriften eller mindre grupper av ansatte.