Gå til innhold

Hold deg frisk med aktivitet du liker!

Mia Health forteller deg ikke hva du skal gjøre – men gevinsten av den aktiviteten du faktisk gjør.

apple-store-badge-nogoogle-play-badge-no

Mia Health-appen

Verktøyet som hjelper deg til å være aktiv nok til å få størst mulig helseeffekt.

PAI

PAI-tallet i appen viser hvor aktiv du har vært de siste sju dagene. For maksimal helseeffekt er det 100 PAI som gjelder, men alle monner drar!

Hvor mye du må gjøre for å komme til 100, avhenger av utgangspunktet ditt. Jo dårligere form du er i, jo mindre arbeid må til.

app-7
app-9

Kondisjonsalder

Kondisjonsalderen din forteller deg hvor gammel kroppen din virkelig er. Dersom kroppen din er eldre enn fødselsattesten din, er du i dårligere form enn det som er forventet for en på din alder. Med et aktivitetsnivå på 100 PAI sikrer du at kondisjonsalderen på sikt blir minst like lav som din faktiske alder.

Premium-versjon

app-6
  • Bruk PAI til å forstå hva som er riktig aktivitetsmengde for deg

  • Finn ut hvor sprek du er med vår forskningsbaserte kondiskalkulator

  • Forbedre helsa ved å delta på nøye utvalgte utfordringer i Mia Healths Fellesskap 

  • Planlegg treningen din og se hvilken kondisjonsalder du får om tre måneder

Gratisversjon

  • Bruk PAI til å forstå hva som er riktig aktivitetsmengde for deg

  • Koble pulsklokka di til appen, eller legg inn aktiviteten din manuelt

app-8

Hva sier brukerne våre?

Mia Health er forskningsbasert, persontilpasset og brukervennlig.
Å bruke Mia Health gir økt livskvalitet.

Hadde det ikke vært for appen, hadde jeg ikke funnet samme inspirasjon. Det er PAI-scoren som motiverer. Jeg er overbevist om at det er det som skal til for å få god helseeffekt.

Gunn, 61

Trening har blitt lystbetont. Nå elsker jeg det! Nå gjør jeg en innsats for meg selv. Det er som om jeg har gått på astmamedisin hele livet og brystkassa er blåst ren for første gang.

Lena, 45

Måling av PAI er helt genialt for å motivere til jevnlig trening med høy intensitet. Dette har vært veldig motiverende for å komme i gang med regelmessig trening igjen.

Stig, 58

 

Hvorfor funker Mia Health bedre enn alternativene?

Forskningsbasert

Resultatene fra over 30 publiserte forskningsartikler sier det samme: 100 PAI og lav kondisjonsalder er en suksessoppskrift på god helse og livskvalitet for alle – både i dag og resten av livet.

Personlig

Mia Health gir deg ingen fast oppskrift du skal følge. Du kan selv velge aktiviteter du liker, og du kan variere så mye du vil. Mia Health tilpasser aktivitetsrådene til akkurat deg ved å ta utgangspunkt i din personlige profil og dine data.

Brukervennlig

Helse kan være komplisert og krevende. Med Mia Health får du bare to ting å forholde deg til: PAI-score og kondisjonsalder. Er du mindre aktiv enn anbefalt, har du lav PAI-score og høy kondisjonsalder. Er du aktiv nok, har du høy PAI-score og lav kondisjonsalder.

Last ned Mia Health-appen nå!

Det er aldri for sent å komme i gang.