1. Bruker og abonnement

Hvordan oppdaterer jeg betalingsinformasjonen min?

Når du kjøper abonnement i Mia Health-appen, administreres betalingen i app-butikkene. Ditt abonnement hos Mia Health administreres fra instillingene på selve telefonen om du har en iPhone, eller Google Play Butikk om du har en Android-telefon.

For iPhone: Gå til Innstillinger på telefonen og trykk på navnet ditt øverst. Trykk deretter på "Betaling og levering" og oppdater betalingsinformasjonen din derfra.

For Android-telefoner: Gå til Play Butikk og trykk på bildet øverst til høyre. Trykk deretter "Betalinger og abonnementer", så “Betalingsmåter” og oppdater betalingsinformasjonen din derfra.