1. Bruker og abonnement

Hvordan endrer jeg passordet mitt?

Hvis du registrerte brukerkontoen din med en e-postadresse: Gå til profilen din ved å trykke på "Deg" nederst til høyre i appen.

Bottom-bar-you 3

Deretter velger du "Personlig profil".

Group 305b

Der finner du alternativet "Passord".

Group 306b

Der starter du med å skrive inn det nåværende passordet ditt. Deretter skriver du inn det nye passordet ditt. Deretter skriver du inn det nye passordet ditt to ganger. Når  du har trykket på "Lagre", får du en bekreftelse på at det nye passordet er lagret.

Group 309b

Vennligst merk deg at du ikke kan endre passordet ditt hvis du har opprettet brukerkontoen din via Google eller Apple.