1. Klokke og synkronisering
  2. Manglende pulsdata i Mia Health-appen

Hvordan finner jeg ut om jeg har koblet riktig Fitbit-konto til Mia Health-appen?

Er du usikker på hvilken Fitbit-konto du benytter, kan du verifisere hvilken konto du er tilkoblet, ved å gå til Fitbit-appen, trykke på tannhjulet øverst til høyre, bla ned og trykke “Kontoinnstillinger" og deretter “Endre e-postadressen". Noter deg hvilken e-postadresse du er logget inn med.

Koble deretter fra “Fitbit” i Mia Health-appen, og når du kobler til på nytt, må du sørge for å koble til med samme e-postadresse som du fant Fitbit-appen.