Hvordan kobler jeg til Fitbit-klokka mi?

1. Åpne Mia Health-appen, trykk “Deg” nede til høyre,

Bottom-bar-you 3

deretter “Administrer pulsmålere” og “Fitbit”.

Group 315b

2. Gi Mia Health tilgang til pulsdata fra Fitbit ved å trykke “Den er grei!”.

3. Trykk “Fortsett” og logg inn på din Fitbit-konto i vinduet som kommer opp. NB! Sørg for at du kobler til samme Fitbit-konto som du er logget inn med i Fitbit-appen. Om du er usikker på hvilken e-postadresse du er logget inn med i Fitbit-appen, kan du finne det ut ved å følge denne oppskriften.