1. Klokke og synkronisering
  2. Manglende pulsdata i Mia Health-appen

Hvorfor kommer det ikke inn data fra Withings-pulsmåleren min i Mia Health-appen?

Om du har koblet Withings sammen med Mia Health uten at det kommer inn data, kan det hende du har koblet til en annen Withings-konto enn den du benytter til vanlig. Du kan undersøke hvilken Withings-konto du er tilkoblet, ved å gå til Withings-appen, trykke på personen øverst til venstre, deretter tannhjulet øverst til høyre og “Account and security”. Noter deg hvilken e-postadresse du er logget inn med under “Withings Account”.

Koble deretter fra “Withings” i Mia Health-appen, og når du kobler til på nytt, må du sørge for å koble til med samme e-postadresse som du fant Withings-appen.