1. Puls og pulsmåler

Hvorfor er det så viktig å måle pulsen min?

Pulsen din er det mest nøyaktige målet på hvor fysisk aktiv du er. Variasjoner i pulsen ved fysisk aktivitet forteller oss både hvor hardt du tar i og hvor lenge du holder på. Hvilepulsen din sier en god del om helsetilstanden til kroppen din, og sammen med makspulsen din forteller den oss hvilke pulsverdier akkurat du bør oppnå for å få størst mulig helseeffekt av aktiviteten du gjør.

I Mia Health analyser vi pulsmønsteret ditt kontinuerlig. Med AQ-algoritmen gir vi deg ett tall som gjør summen av aktiviteten du har gjort de siste sju dagene, forståelig for deg.