1. Bruker og abonnement

Hvordan tilbakestiller jeg passordet mitt?

For å lage et nytt passord åpner du Mia Health-appen på telefonen din og trykker på alternativet "Jeg har allerede en bruker". Trykk deretter "Tilbakestill passord", og skriv inn e-postadressen din. Du vil da motta en e-post hvor du kan trykke på "Tilbakestill passordet mitt". Denne lenka er kun gyldig i 15 minutter.

Merk at du ikke kan åpne denne lenka fra en datamaskin, men at dette gjøres på samme telefon som du har Mia Health-appen installert på. Har du ikke tilgang til e-postkontoen som du har registrert deg med i Mia Health-appen, på telefonen din? Du kan fint videresende e-posten med tilbakestillingslenka til en e-postadresse du har tilgang til på telefonen, og åpne den derfra.