Hvordan kobler jeg til Polar-klokka mi?

1. Åpne Mia Health-appen, trykk “Deg” nede til høyre,

Bottom-bar-you 3

deretter “Administrer pulsmålere” og “Polar”.

Group 315b

2. Gi Mia Health tilgang til pulsdata fra Polar ved å trykke “Den er grei!”.

3. Trykk “Fortsett”, og logg inn på din Polar-konto i vinduet som kommer opp. NB! Sørg for at du kobler til samme Polar-konto som du er logget inn med i Polar Flow-appen. Om du er usikker på hvilken e-postadresse du er logget inn med i Polar Flow, kan du finne det ut ved å følge denne oppskriften.

4. Hak av for “I agree to the Terms and Conditions” før du trykker “Accept” nederst.